Известие

Collapse
No announcement yet.

? за CD-то на 147-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ? за CD-то на 147-ца

Привт голеги. От скоро се фукам из софииските улици с моята АЛФА , но имам няколко питания:
    1.За какво служи опцията PHONE на CD-то
    2.Как по-точно да стартирам "cruise control"-a
    3.Мога ли да се доверя на свешщ DENSO вместо NGK
    4.Дали Киро Алфата е точния човек за сервизни дейности,
    защтото имам известни съмнениа спрямо него

Е общо взето е това .... за сега

P.S. Благодария ви предварително!!!
    Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

За авто пилота "cruise control"-a,ще ти го обясна така:
    1.Включваш го на ОН и излизаш на магистралата,като стигнеш определена скорост(примерно 90км) врътваш другото копче на което има + и - ,и на борд компютара ще се появи зелена икона с циферблад и по този начин ще разбереш че е стартирал и естествено си махаш крака от газта.За свещи отиди в ТиН кар там ще ти препоъчат,а за севиз отиди при Бобо.
    2.Чстито за добрия избор на авомобил,със здраве да го караш.
    Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
    The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

колега функцията phone е да си включиш телефона,ако си с навигация има една цепка където се пъха сим карта
      темпомата(круизконтрола) се включва от лостчето под мигачите-има две копчета които могат да се завъртят:от първото се включва,от второто се регулира скоростта.отстрани има бутонче ресет-това е за да възстановиш скороста след като си намалил(тогава темпомата се изключва автоматично,ти натискаш ресет и колата сама си набира до последно зададената скорост
      айде безаварийно
      stilo sw 1,9 JTD 03g
      alfa 147 1,9JTD 01g
      alfa 156 1,9JTD 01g
      barchetta 1,8 98g
      alfa 145 1,6 97g

Comment

Колеги благодаря за подробната информация ..... но не съм с навигация и неяснотата с функцията "PHONE" остава временно .. и още веднъв сърдечни благодарности
        Alfa Romeo 147 120 h.p. 1.6 16v T.S.

Comment

Working...
        X